Luni, 18 ianuarie 2016, ora 10:48, Explicatii pentru acceptarea de catre politicienii Uniunii Europene a migrantilor arabo/africani

Am gasit aici explicatiile pentru frenezia cu care alde Angela Merkel, sirena Uniunii europene cheama haitele de migranti arabo/africani in Europa.
Un citat de acolo cu ce a vrut Kalergi :
„În 1922, Kalergi a fondat mișcarea „Pan–Europeană” de la Viena, care viza crearea Noii Ordini Mondiale, bazată pe naţiuni federale conduse de Statele Unite ale Americii. Integrarea europeană ar fi fost primul pas în crearea Guvernului mondial.”
Si ce-a vrut mai exact :
„Noutatea planului său nu este acceptarea genocidului ca mijloc de atingere a puterii ci aceea de a impune crearea speciei metise (subumane in viziunea lui) care, datorită caracteristicilor psihologice majoritar negative, garantează toleranţa şi acceptarea „rasei nobile” în vârful ierarhiei.”
Asa ne explicam indaratnicia ne primirii est-europenilor dupa 1990 care ar fi insanatosit Europa, problema era ca nu era sange negru in sensul teoriei amintite mai sus.
Daca gandim chestiunea de fata in registru crestin-ortodox avem de tras uramtoarele concluzii:
1.Se doreste distrugerea crestinismului european, vor veni cu ceva bun pentru amestecatura asta, un Dumnezeu ecumenic;
2.Ne mai existand notiunea de natiune si popor esti mai usor de condus si ai nevoie deci de un conducator global, unic (Antihrist)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: