Luni, 24 august 2015, ora 16:38, Hai baieti, se poate mai mult!

Aratam intr-o postare recenta,  ca ziarul Adevarul a facut socanta dezvaluire despre rascoala din 1907 cum ca n-a fost antiboierime ci antisemita. N-a fost un simplu articol online ce putea sa treaca cu vederea ci a aparut si in editia de print de weekend, adica mesajul a fost serios. De ce acum in plin scandal al legii „Wiesel” ? Telegramele date de prefectii vremii cum ca tarani ii ia la alergat pe evrei cu sapa cred ca se cunosteau de mult ! Nu cumva avem vreun ziarist/istoric care a incurcat borcanele(desi nu cred) si a aparut ce a aparut ori prin servicii mai avem si noi patrioti ? Cine stie cate capete au cazut pentru acest articol „infam” !.

Asa ca eu cred ca se poate, baieti din servicii, scoateti de la naftalina si alte lucruri si mai serioase, poate reusiti sa mai distrugeti si alte mituri de pe vremea comunismului in care unii mai cred si care raman fundament pentru legi antinationale !

De exemplu date despre implicarea serviciilor secrete germane si sovietice in demonizarea miscarii legionare.

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. oare n-or fi primit ordin sa sublinieze prin aceste articole faptul ca „antisemitismul” nu e de ieri de azi pe meleagurile astea???

  2. Atasarea cuvantului antisemit de rascoala din 1907 este totusi fortata ( singurele lucruri pur antisemite sunt acelea facute de nazisti in lagare) , eu cred ca taranii s-au revoltat pentru ca au fost pacaliti de arendasi si nu ca acestia erau semiti. Nu conteaza daca cine i-a tras pe sfoara erau evrei, romani , turci etc. Pe de alta parte, sa recunoastem ca evreii se pricep la afaceri cinstite sau nu, e ceva nativ asa cum si noi romanii avem elevi campioni olimpici la discipline, curge ceva in vene.
    Problema grava e ca daca observi un evreu comerciant/om de afaceri necinstit, crud si il semnalezi esti luat de antisemit. Asa cum e cazul tiganilor , daca le observi furtisagurile, lenea , cersetoria si le combati, pac ! a si venit eticheta de rasist. Rog Institutul „Ellie Wiesel” sa precizeze termenii/definitiile ca lumea sa nu mai cada in capcana!

  3. …vad ca linkurile nu duc catre ce trebuie …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: