Marti, 4 august 2015, ora 09:58, „Legionarii nu au ucis niciun evreu!”

Am citat din excelentul articol al dl. Ion Coja. Incredibil ! …

Un articol cu argumente pertinente care ma face sa asemuiesc „Rebeliunea” legionara din 1941 cu Revolutia din 1989 dar si cu 13-15 iunie 1990 cand diversiunile au fost la ele acasa.

Va veti convinge stimati cititori dar si angajati ai Institutului „Elie Wiesel” daca sunteti de buna credinta…

Pe de alta parte, ma gandesc la bietul profesor de istorie Crin Antonescu. Ma asteptam sa-si fi facut un bagaj metodic prin care nu accepta , ca istoric, orice teorie de sorginte comunista fara o verificare, fara probe stiintifice. Declarase candva fostul sau coleg ( si ce coleg !) politic, Corneliu Coposu, cum ca asasinatele legionare au fost facute de agenti NKVD/berlinezi. Sa nu-ti pui intrebarea, o fi ceva adevarat? De ce sa condamni o idee pana nu ai probe/argumente temeinice?

Dezamagirea mea e mare, pentru ca CA avusese un puseu nationalist si, gandeam eu, din acest motiv nu fusese acceptat de cancelariile occidentale ca si candidat la Presedintia Romaniei. Incredibil, el a lansat o astfel de lege profund antiromaneasca pe placul stapanilor de azi ai lumii.

In alta ordine de idei, m-am intrebat totusi de ce se mai loveste in continuare in Miscarea Legionara? Si raspunsul nu a fost greu de gasit. Pentru ca Miscarea Legionara a fost si este ceva izvorat din spiritul ortodoxiei romanesti. Or, aceasta este de fapt tinta acestor lovituri !

Poate ca legea asta „anti legionara” sa fie, paradoxal, ceva bun. Chiar daca ataca, eu sper sa  atraga atentia. sa trezeasca si sa dea de gandit ca in spatiul romanesc mai exista o solutie…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: