Duminica, 24 mai 2015, 14:14, Despre Eurovision, altfel

Faceam un pronostic in postarea precedenta cum ca ai nostri, Voltaj, cu melodia dedicata imigrantilor va fi puternic promovata. N-a fost asa, stapanii acestei lumi au considerat suficient sa ramana in atentia privitorilor unei intregi Europe doar ideea, Ceea ce au reusit sa puna pe primul plan este alta simbolistica si anume :

1. Simbolul ochiului – Intregul decor a fost jumate de fata cu portiunea unui ochi (asa cum apar multi artisti, de la noi Inna ); mai mult, in diverse melodii , efectele pe calculator prezentate in fundal prezentau un glob ocular, irisul, ca sa completeze imaginea completa de ochi;

2. Mesajul LGBT. Ca niciodata, fostul castigator a jucat rolul si de co-prezentator. Urmaresc an de an acest specacol si este prima oara cand fostul castigator este bagat asa de mult in seama, inainte acesta canta piesa de anul anterior si la revedere, acum mr. Carnat s-a fatait pe toata durata concursului pe ecrane pentru a lasa mesajul anormalitatii proaspat si suculent intregii Europe.

In plus, pe la jumatatea acordarii punctajelor s-a facut o pauza si pentru ca Rusia se lansa in castigatoare cred ca s-au luat masuri, si Suedia a reusit sa castige in conditiile in care Rusia nu prea a primit puncte de la statele prietene din fosta URSS, curios , nu?!. Era inacceptabil ca Europa sa ajunga la Moscova lui Putin…

In concluzie, sa fim atenti la mesajele publice , acestea sunt facute sa mane turma in directia dorita de stapanii acestei lumi. Directia noastra ramane aceea a Sfintei Treimi: Tatal, Fiul si Sfantul Duh.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: