Miercuri, 22 aprilie 2015, ora 15:57, The Color Run- o mare manipulare

Fara sa vreau am dat de evenimentul the Color Run, unde , imbracat in alb trebuie sa alergi 5 km , nu ca in vreo intrecere atletica ci cu scopul de a te vopsi in culorile curcubeului. Pe de alta parte , se stie, culorile curcubeului sunt si simbolul miscarii gay ( a se vedea steagul in aplicare aici.)
Acum sa revenim. Citez de pe site-ul  evenimentului:

„The Color Run™ – cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica in culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea.” – ei bravo, alte culori nu se mai gaseau…
„The Color Run 5k este prima cursa in culori de acest gen si a fost inspirata de mai multe evenimente extraordinare, precum Disney’s World of Color, …” se stie ce agenda se promoveaza in cadrul filmelor Disney.
As putea fi acuzat de paranoia insa ceea ce promoveaza acest eveniment, bucuria culorilor, se leaga mult de agenda gay.
Tot legat de asta as vrea sa povestesc un eveniment de promovare pe nesimtite a curcubeului: Eram in Milano(Italia) anului 2013 si vad pe strada tot felul de indivizi cu manuchiuri de fire impletite din culorile curcubeului , facute ca cele 2 rosu si alb de la martisor. Le ofereau cadou trecatorilor, punanduti-le la mana ca pe o bratara. Nu faceai astfel decat sa promovezi, fara sa stii, culorile curcubeului dar si semnificatia acestora.
Asa si aici, se promoveaza la greu culorile si simbolistica gay sub un pretext care pare atragator.

Reclame

4 răspunsuri

 1. […]
  „Modelul acestui tip de război de gherilă este de import. Presupune implicarea unor activiști profesioniști, organizați în rețea, care asediază și cuceresc instituțiile mediatice, monopolizează discursul public, iar apoi își instaurează domnia tiranică prin lovitura de grație: transformarea dominației lor în lege prin instituțiile de forță judiciare. Este ceea ce se întâmplă, în prezent, în SUA, pe tema căsătoriilor homosexuale.”
  […]

  Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/04/22/razboiul-secularist-impotriva-bisericii-cum-arata-si-de-cine-este-dus/

 2. Un mucenic al zilelor noastre: profesor de religie Dorel Chiriţă

  http://www.romanialibera.ro/societate/educatie/foto–profesor-de-religie–homosexualii-ameninta-civilizatia-si-sunt-vrednici-de-moarte–376373

  Bravo domnului profesor Dorel Chiriţă! Aceasta este o atitudine demna, corecta, prin care trebuie sa li se spuna copiilor adevarul.
  Homosexualitatea este o spurcaciune pe care nici dobitoacele nu o savarsesc. LGBT este Sodoma zilelor noastra, este o asociatie careia nu ii pasa de sarmanii oameni bolnavi atat la suflet cat si la trup, ci doar ii incurajeaza in nebunia lor pentru ai folosi in pervertirea si stricarea copiilor nostri.
  Toate aceste asociatii sunt puternic finantate si nu au nici-o legatura cu drepturile omulu,i ci doar cu rasturnarea si distrugerea adevaratelor valori umane.

  „23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
  24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
  25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
  26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
  27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
  28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
  29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
  30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
  31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
  32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.”
  (Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel – cap.1)

 3. […] cum gasiti pe site, intr-o postare am asociat evenimentul Color Run cu culorile curcubeului adica miscarea […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: