Luni, 24 noiembrie 2014, ora 10:24, In anticamera lui Anticrist sau despre victoria lui Iohannis

Cum de a fost posibila o asemenea victorie zdrobitoare a lui Iohannis? Cred ca este o intrebare pe care si-a pus-o multa lume. In cele ce urmeaza o sa desfasor un fir logic care porneste de la primaverile arabe . In aceste tari existau sisteme politice cu orientari nationale care incercau sa-si construiasca un sistem propriu , mai mult sau mai putin dur, de politica economica si sociala. Lucrul acesta n-a fost pe placul celor din umbra care doresc sa-si impuna agenda Noii ordini mondiale (New World Orders -NWO) prin care toate statele sa execute o politica globala si nu una nationala. De unde si pana unde legatura cu Romania? Noi aveam/avem un partid PSD de masa , cel mai mare , cu cadre de „nadejde” scolite si in vechiul regim care putea fi o nuca tare oricat de alunecos si supus s-ar fi aratat Victor Ponta catre UE/US. Asa ca s-a preferat neamtul Iohannis legat fireste de Germania si care a marturist ca singura lui orientare este cea Nord-Atlantica. Legat de ultimul tur de scrutin, scorul alegerilor putea fi mai strans insa a fost dat peste cap de atitudinea smechera, mafiota a lui Ponta care a facut ca cei din tara si majoritatea diasporei sa renunte la acesta.
Pe de alta parte, am vazut emisiunea de la Realitatea TV in care Rares Bogdan discuta cu Eduard Hellvig , omul din spatele campaniei electorale despre omul Klaus Iohannis, din care am retinut:
-KI nu a vrut sa se raspunda la atacurile murdare ale lui Ponta cu aceeasi moneda;
-la problema cu vandutul copiilor peste granita nu a vrut sa replice spunand ca nu poate amesteca viata acelor copii acum ajunsi oameni maturi in lupta politica;
-simplitatea, firescul, normalul din atitudinea lui KI complet nefiresti pentru felul in care era perceput un om politic roman pana acum (lichea, corupt, mincinos etc).
Pe scurt, daca ai fi inchis ochii ai fi vazut un cavaler pe cal alb in armura teutona venit sa salveze, sa mantuiasca Romania de hidra rosie reprezentata de Ponta si ai lui.
De ce suntem in anticamera lui Anticrist? Pentru ca natiunile nu mai detin nici un pic de suveranitate, sunt intrate cuminte in rand, urmand sa semneze ca „au luat la cunostinta” si sa aplice ce li se dicteaza si , pe de alta parte, am experimentat cum e sa primim un „print al pacii”, normal, simplu, firesc, nascut pentru a sluji oamenii („presedintele romanilor”).

La toate acestea ma gandeam zilele trecute in timp ce stateam pe un scaun intr-o cursa de metrou. La un moment dat mi-au picat ochii pe geamul de vis-a-vis, mai exact pe 3 litere scrijelite acolo: NWO. Pur si simplu am inghetat. Parintele Staniloae spunea ca pe Dumnezeu si voia sa le poti cunoaste din imprejurarile concrete ale vietii, iar eu ma gandeam la cele scrise mai sus si vad ceea ce apare in poza de mai jos, deasupra barii era scris NWO!

nwo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: