Marti, 13 martie 2012, ora 23:33 Șoricelul și cotoiul

Am asistat azi, pe la ora 21:00 la Antena3 la o luptă între un șoricel (Mihai Gâdea) și un cotoi (actualul premier Mihai Răzvan Ungureanu). Nicicând nu mi-a fost dat să văd o asemenea disproporție de forțe (intelectuale); unul, șoricelul, se dădea cățel fioros, încercând din când în când să latre zgomotos că, de ! se afla pe terenul lui (studioul și emisiunea A3) iar celălalt, cotoiul, para tacticos, dând elegant câte o labă amicală adversarului. Se vedea cum cotoiul își masca puterea replicilor încercând să adopte aceeași figură pe care o are orice politician venit într-o confruntare cu ziariștii, adică atent și cu calm. Și se vede perioada petrecută la SIE, peste un background de diplomat și cadru didactic, MRU a adăugat și școala tăriei de sine pe care trebuie să o aibă astfel șpionii, adică n-a dormit în post degeaba cheltuind salariul statului. Dacă premierul se află cu adevărat de partea unui sistem care i-a pus pe Lucas Papademos in Grecia si Mario Monti in Italia drept prim-ministri atunci cred că situația pentru români ar fi și mai albastră ! Să nu-i ducem dorul lui Boc cum a mai spus-o cineva.

Reclame

5 răspunsuri

  1. Nu-i duc dorul lui Boc. Decat sa urineze pe noi un roman, mai bine urineaza un jidan. Nimic mai silnic decat un lingau fara personalitate BOC. Aprecierile din articol sunt exagerate, mru a trebuit sa minta si sa ocoleasca subiectele: a ajuns unde a ajuns prin munca LOOL, este preocupat sa faca sistemul de sanatate sa functioneze LOOL, etc.

    • Tocmai asta e , a ajuns sa se prezinte la tv drept un bun spion si nu un premier, iar la treaba cu urinatul, pot spune ca , in relatie cu altcineva e firesc crestineste sa intorci obrazul; in relatie cu statul , in conditii normale nu se face asa, adica sa astepti ca statul sa te calce in picioare. Dar noi , de ceva timp traim niste conditii in care puterile sitemului sunt vremelnic , incredibil de mari, asa ca orice impotrivire nu cred ca ar avea sanse de succes, esti bagat cu forta in rând. Revenind, MRU a dovedit arta cand a trebuit sa minta si sa ocoleasca subiectele, or asta este ceva mai periculos decat Boc de la care am fi stiut la ce sa ne asteptam.

      • Zice undeva in Sfanta Scriptura,ca daca cineva i-ti va da o palma pe obrazul drept,tu ai obligatia sa intorci si obrazul stang.Daca agresorul va lovi si obrazul stang,nu se mai zice nimic ce sa faci.Tu ai dreptul sa procedezi,cum crezi,daca agresorul nu va lovi obrazul stang,l-ai castigat de prieten.Cred ca Dl.Premier a incercat acest lucru,pr care sunt convins ca „prietenul”nostru „mult stimatul domn pastor Gadea” l-ar fi inteles.Nicu.

  2. […] Marti, 13 martie 2012, ora 23:33 Șoricelul și cotoiul […]

  3. Nu esti ceia ce vrei sa pari,ci esti:”nimic mai mult decat”ceia ce spun alti despre tine.Nu trebuie uitata zicerea:”Daca te intalnesti cu unul ce-ti spune ca esti bolnav ori beat,sa nu-l bagi in seama,daca din intamplare te vei intalni cu altul,ce-ti va spune acelas lucru,,sa intri la banuiala,dar sa mergi mai departe.In cazul ca al ireilea, va zice acelasi lucru,,sa mergi la doctor,daca ti s-a spus ca esti bolnav,ori sa te culci daca s-a afirmat ca esti beat,Domnule reporter nu uita aceasta povata. Nicu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: