Marti, 4 octombrie 2011 , ora 22:08 Sa-l ajutam pe DAVID !

David este un copilas cu probleme medicale care are nevoie de ajutor. Totul despre tragedia sa pe site-ul dedicat . As spune totusi ca suma necesara pentru recuperarea lui David este de 35.000 de euro.
BANCPOST TITULAR Irimescu Gabriel Florin
Cont Lei:RO86BPOS07207878987 RON01
Cont Euro:RO21BPOS07207878987 EUR01
Telefon:0749.513.578(tata) si 0741.324. 466(mama)

Anunțuri

3 răspunsuri

 1. […] Marti, 4 octombrie 2011 , ora 22:08 Sa-l ajutam pe DAVID ! […]

 2. despre ce nu scriu siturile ortodoxe si trebuie sa nu ignore ortodocsii din Egipt

 3. Masonii isi infoaie penele in Cotidianul (http://www.cotidianul.ro/marele-maestru-tudorel-nitulescu-am-fost-si-suntem-recunoscuti-de-marea-loja-a-frantei-160654/). sa fi devenit oare acest ziar unul masonic, pentru ca prea apara in ultima vreme Masonii din Marea Loja. Dar oare ce legatura are acest Nitulescu cu Marean Vanghelie? se intreaba oare cineva si… poate surpriza pentru unii, dau o bila alba daca cineva reuseste sa-mi faca legatura intre Nitulescu, Marea Loja si Baronul din Buzau, Presedintele Consiliului judetean si fiul acestuia, tanarul deputat de PSD….

  Oare ce de se pune si in Masoneria problema Frantei? Se prea poate ca lumea ortodoxa sa nu realizeze insa acest tip Nitulescu vorbeste despre: “Încă o dată vă asigur că nimic nu poate opri din drum Marea Lojă Națională a României. România are dreptul aprioric și mai ales în fața lui Dumezeu de a fi o țară respectată pe tot mapamondul. Depinde și de noi masonii ca acest lucru să devină realitate”.

  Nu va sperie aceste cuvinte? Nu vor ele sa releve adevarata lor misiune?

  Iata ce mai supune: “în urmă cu o lună de zile Supremul Consiliul Francez, grad 33, s-a deplasat la Bucureşti şi a instalat Supremul Consiliu Român de grad 33. În aceste condiţii a fost creat cadrul armonios al respectării cutumelor masonice, toate subordonate Ritului Scoţian Antic şi Acceptat”.

  Atentie, vorbeste de subordonare!!! Si daca cititi mai sus aflati ca exista o… MARE LOJA UNITA a EUROPEI!!!! Poftim?! In curand aflam si de o Mare Loja a Pamantului. Noi stim ca Noua Ordine Mondiala se implanteaza, insa nu stiam ca deja la nivelul Europei exista o Mare Loja supracontinentala. Si atentie nu vorbeste despre Uniunea Europeana, ci de EUROPA intreaga… Si cu astia la noi in tara care sunt mana lor lunga, ne mai intrebam de ce nu ne merg lucrurile….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: