Duminica, 31 iulie 2011, ora 14:48 Andrei Plesu nu exagereaza

Dupa adevarata lepadare de Basescu mediatizata recent insotita sigur de o serioasa introspectie, iata ca Andrei Plesu produce un articol referitor la viata Bisericii noastre. Mai exact, remarca foarte bine o lipsa de smerenie si de bun simt a clerului, de la vladica pana la opinca, adica de la Prefericitul pana la ultimul preot de tara. Dupa acest comentariu, daca esti Sef al Bisericii Ortodoxe Romane n-ai decat sa te simti exagerat de fericit!

Reclame

4 răspunsuri

  1. […] JURNALUL DUHOVNICESC: Duminica, 31 iulie 2011, ora 14:48 Andrei Plesu nu exagereaza […]

  2. O asemenea judecare in corpore a clericilor este lepadare de Hristos. Doar El a spus Apostolilor Sai, „cine se leapada de voi, de mine se leapada”. Ca un intelectualisto-crestino-politicianist face asta, nu-i lucru de mirare. Dar ca va raliati la asemenea idee e chiar jalnic. Daca ne luam dupa comentariu vostru „intelept”, „smerit” si de „bun-simt”, parinti ca Iustin Parvu, Rafael Noica, Arsenie Muscalu si multi altii sunt lipsiti de smerenie si de bun simt. E bine ca stiti voi cum stau toti clericii Bisericii lui Hristos, TOTI, de la vladica pana la ultimul preot…
    Vedeti ca ati iesit din Biserica prin vorbele astea nelegiuite. Desi, la smerenia voastra si al multul vostru bun-simt, sigur nu va intereseaza.

    • In primul rand autorul acestei postari nu a facut o judecare in corpore a clericilor ci pur si simplu a remarcat observatia (sau observatiile) de bun simt ale lui Andrei Plesu. Era bine sa fi contrazis cumva spusele acestuia din urma din articol ca sa deveniti interesant, altfel nu face decat sa credem ca rezolvati o sarcina de serviciu de la Cancelaria Patriarhala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: