Joi, 9 iunie 2011, ora 23:23 Ce legatura ar fi intre Tony Blair si Sf. Lavrentie de Cernigov

Aflu dintr-un articol de pe razbointrucuvant.ro cum ca prin vocea fostului prim-ministru britanic Tony Blair se cere un presedinte al Europei eligibil de catre toti cetatenii Europei, ceea ce , tehnic vorbind n-ar fi greu de facut, alaturi de lista de votat, cu Gigi Becali in frunte, mai merge si una cu astfel de persoane. Asta inseamna ca directia in care ni se cere sa mergem este cea dezvaluita de Sf. Lavrentie de Cernigov prin cuvintele :
„Acum, când noi îi votăm pe conducătorii noştri suntem fie cu cei „de dreapta” fie cu cei „de stânga”. Dar nu ăsta e amarul, căci va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat. Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota.”

Odata ce apucam sa votam pentru seful Europei iar in alte parti avem niste sefi de facto,( Obama –  al Americilor, al Asiei poate fi considerat tatucul Chinei)  credeti ca e departe ziua in care e de votat un singur Sef, global ?

Anunțuri

Un răspuns

  1. […] JURNALUL DUHOVNICESC: Joi, 9 iunie 2011, ora 23:23 Ce legatura ar fi intre Tony Blair si Sf. Lavrentie de Cernigov […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: