Marti, 3 mai 2011, ora 10:08, Obama si Iliescu – nerabdare surprinzatoare (sau nu?)

Obama l-a asasinat pe Osama cu aceeasi nerabdare cu care Iliescu i-a facut-o lui Ceausescu; nerabdare care se poate traduce prin teama de a spune mai multe daca teroristul ar fi fost prins viu. Spre deosebire de Ceausescu care ,spunea Iliescu, presa prin interventia terorista asupra revolutiei decembriste, eliminarea lui Osama nu cred ca  era presanta (pentru aprilie 2011). Descoperindu-i-se barlogul , Osama putea fi prins in lat, in liniste, viu si nevatamat insa nu s-a dorit prinderea lui in viata. Este surprinzator cum, un asemenea terorist nu este prins viu pentru a i se stoarce toate datele referitoare la reteaua Al-Qaeda asa cum Ceausescu nu a fost lasat viu pentru a ne spune mai multe despre conturile sale, despre baietii noi etc. Dar daca la televizor s-a anuntat doar eliminarea dusmanului colectiv „Osama”, pentru ca individul Osama sa traiasca mai departe bine-mersi asa cum traieste, necunoscut si nevazut de nimeni gen. Ion Mihai Pacepa ?

Reclame

2 răspunsuri

  1. […] JURNALUL DUHOVNICESC: Marti, 3 mai 2011, ora 10:08, Obama si Iliescu – nerabdare surprinzatoare (sau nu?) […]

  2. Caută pe google Tim Osman și vei găsi chestii interesante. Inclusiv că ar fi murit prin 2001/2002. Atunci pe cine să mai aducă în instanță?
    Plus că, după 2 mai 2011, oficialii americani și-au schimbat de mai multe ori declarațiile deși, teoretic, au văzut același lucru pe ecran: capturarea/asasinarea „live” a lui Bin Laden.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: