Vineri, 4 februarie 2011, ora 11:40 De ce le cresc pensiile la 80% din pensionarii militari

Sindincatul militarilor disponibilizati ne arata adevaratele intentii ale regimului Boc- Basescu in ceea ce priveste pensionarii militari. Luna trecuta capul de afis al media a fost scandalul reducerii cuantumului pensiilor, insa reprezentantii regimului spun ca de fapt 80% din pensii vor creste. Stau si ma gandesc, guvernul reduce la toti bugetarii salariul cu 25%, ataca toate categoriile profesionale, medici, profesori, militari etc., creste TVA-ul pentru a aduce cat mai multi bani la buget s.a. si iata dintr-o data da o lege prin care CRESTE nu scade ceva … Nu este ceva ciudat? Va marturisesc ca am remarcat generozitatea aceasta suspecta in toiul vizionarii emisiunilor TV ce tratau subiectul. Zilele acestea sunt lamurit ca de fapt pana in 2012 salariile militarilor si politistilor activi se vor alinia la salariile omologilor din tarile membre NATO si, conform vechii legi, pensia ar fi trebuit sa se alinieze cu cuantumul celor activi asa ca, ce s-au gandit Boc-Basescu ? le luam statutul de militari pensionarilor, ii facem civili, le scoatem pentru asta ochii cu cateva milioane in plus insa nu mai platim pensii adevarate mai tarziu; din ce se stie un militar NATO activ are salariu de ordinul miilor de euro.(vezi)

Reclame

2 răspunsuri

  1. Vor să ne rupă de sistemul militar. Pensiile nu vor mai fi indexate în funcție de evoluția salariilor din MApN. Pe lângă aceasta, se creează un precedent care ar putea înlesni aplicarea pe viitor a altor legi care să diminueze pensiile foștilor militari. Ce au făcut acum este de fapt o amăgeală, după care va fi urgie.

  2. Ai fost si ramii un rezid uman. Multa lume a fost pacalita de felul cum prezentai activitatea. Dar va veni si ziua cind vei incasa tot ce meriti. Timpul inca nu a trecut. Ar fi bine sa mai iesi pe post si sa iti retragi cuvintele la o ora de maxima audienta. Astfel la ziua scadentei vei regreta de tot raul facut. Esti un om de valoare scazuta desi ai studii superioare dar mai putin pe cele de om, om adevarat. Te crezi ca esti cineva. Starea ta interioara e plina de rautate. Te consider un tradator. Esti un gunoi uman….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: