Miercuri, 8 decembrie 2010, ora 13:03 Alte dovezi ca Basescu actioneaza impotriva romanilor…

…pe langa seria de taxe si impozite.
Daca nu stiati, un economist roman Radui Golban a descoperit in arhivele din strainatate dovada existentei unei datorii cifrata acum la 17 miliarde euro !!! a Germanie catre Romania facuta inainte de razboi. Aceasta nu s-a prescris prin tratatul de pace semnat de Romania dupa ultima conflagratie.
De ce Basescu actioneaza impotriva romanilor? Pentru ca tace si nu face nimic si-si infometeaza poporul cand ar fi putut rezolva multe lucruri cu acesti bani.
Citez in plus dintr-un articol :
„Tot el (Radu Golban nota mea) a mai menţionat însă un amănunt aproape incredibil: “Eu am aflat din surse germane – am trăit nişte ani acolo şi am încă relaţii – că înaintea sosirii în România a doamnei Angela Merkel, cancelarul Germaniei (n.r. – aceasta a fost în ziua de 12 octombrie 2010), au existat nişte condiţii pentru ca vizita să se desfăşoare. Mai precis, Ministerul de Externe german ar fi solicitat autorităţilor române ca problema datoriei să nu fie atinsă în nici o discuţie. Mai mult, se pare că, la cererea părţii germane, preşedintele Băsescu însuşi ar fi promis, s-ar fi angajat – este posibil ca inclusiv prin semnarea unei convenţii secrete – ca în perioada mandatului său să nu solicite vreo explicaţie ori vreun detaliu referitor la această datorie. Situaţia ar fi interesantă, în sensul dramatic, ţinând cont de faptul că mandatul domnului preşedinte se va termina în decembrie 2014, în timp ce acea datorie se va prescrie în 2012”, a mai precizat Eugen Anca.”
Nu e off-topic daca amintesc de fundatia unui filantrop roman, Gojdu ale carei bunuri si active financiare au fost lasate in Ungaria … si tace si nu face nimic in continuare…

Reclame

8 răspunsuri

  1. […] JURNALUL DUHOVNICESC: Miercuri, 8 decembrie 2010, ora 13:03 Alte dovezi ca Basescu actioneaza impotriva romanilor… […]

  2. […] JURNALUL DUHOVNICESC: Miercuri, 8 decembrie 2010, ora 13:03 Alte dovezi ca Basescu actioneaza impotriva romanilor… […]

  3. fie acum fie la judecata lui Hristos nemtii isi vor plati datoriile!

  4. Care sunt dovezile că este adevărat ceea ce afirmaţi?

  5. Tacerea este o dovada; la apelul ziarului de a confirma spusele lu Radu Golban presedintia nu a facut nimic. La cat de sonor a fost dl. Basescu cand mogulii atacau democratia si treceau cu senilele tancurilor peste ea, tacerea domniei sale, imi pare suspect de sugestiva. Nu credeti asta?

  6. Nici eu nu cred că ne-a dat Dumnezeu adevăraţi bărbaţi conducători de stat, poate pe mareşalul Ion Antonescu care deşi era filoenglez, pentru binele ţării, o fi fost bine o fi fost rău, a semnat tratat cu Hitler, dar, în aceste momente în care suntem la mâna marilor puteri ,ca să fim primiţi în spaţiul Schengen, nu sunt sigură dacă putem să revendicăm ceva. Poate lui Dumnezeu care este bun şi iertător.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: