Duminica, 3 octombrie 2010, ora 21:32 Avertizari ale parintelui Arsenie Boca

Vreau sa marchez cumva centenarul nasterii parintelui Arsenie Boca selectand niste relatari aparte ale credinciosilor aflati in preajma sa. Adica acelea care se refera, dupa opinia mea , la situatia actuala din tara si din lume:

Sursa nr.1:

-„Ne-a mai spus că o să ne pască un mare cutremur şi blocurile din Bucureşti vor ajunge ca şi cutiile de chibrituri.”

-„Apoi a scos dintr-un cufăr o carte groasă şi foarte uzată, scrisă în greaca veche, care provenea de la sfinţii creştini de la Muntele Athos. „În ea – ne-a spus părintele Arsenie – se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască… Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul Bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.”

-„Zicea Părintele Arsenie, parcă pentru toţi românii: „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!””

Sursa nr.2:

-„“Nu va mai trece multa vreme pana cand vor intra secera si ciocanul in tara si nu vor mai iesi aproape o jumatate de veac. Vi s-or lua pamanturile si veti lucra doua-trei familii cu cate-o vita. Viti duce si veti bea apa din parau si nu veti putea bea, caci apa va fi infectata si mirositoare. Se va termina acest razboi si cand va spune toata lumea [pace!, pace!], atunci sfarsitul va fi aproape. Se va certa frate cu frate, se va ucide copil cu parinte, va veti duce la morminte sa spuneti mortilor [iesiti voi, ca intram noi]. Cand n-or mai fi hotare intre tari, cand s-or inmulti religiile si oamenii vor avea libertatea de-a face ce voiesc, atunci va fi vremea sa va pregatiti de Judecata cea Mare…”.”

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. […] De asemenea poti arunca o privire si pe aceasta pagina: https://jurnalduhovnicesc.wordpress.com/2010/10/03/duminica-3-octombrie-2010-ora-2132-avertizari-ale-… Tags: cutremur, cutremur 2012, in caz de cutremur, supravietuire […]

  2. Trebue sa recunosc ca pina azi 3 febr;2011cind am deschis tv ora 10 si am vazut o emisiune cu parintele Arsenie Boca am fost de o atentie ne mai intilnita latot ceace se punea despre viata lui.
    Atunci mam dus pe calculator sa aflu mai mult,si atuci miam spus in gind ca anul acesta sa factot sa ajung la locul unde odihneste.De si nu merg mereu la biserica in mintea me am crezut in Domnul I si cred ca acolo sus el exita .Am avut demulte ori in gind oare ce se va intipla in viitor.
    Ma gidesc la cei tneri care nu stiu cei va aduce viitorul si nici nu vor sa stie ,eicred catotul li se cuvine si ca asa trebue sa fie .Eu sut pensionar de drept dar nu ma consider batrin sper si ma rog in gind sa vina vremuri si mai bune .Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: