Vineri, 9 iulie 2010, ora 11:26 – un politician roman sesiseaza fara sa vrea modalitatea de implementare a Noii Ordini Mondiale

Iata un transcript al comentariului lui Laurentiu Orban, politician PNL, din emisiunea „Sinteza Zilei” de pe Antena 3 de joi , 8 iulie 2010, incepand cu momentul „01:03:52” pana la 01:08:07(vezi):

„Nu inteleg de ce trebuie acest carusel al masurilor nepopulare, s-a ajuns in situatia ca e dezastru, ca nu mai putem plati salarii si pensii, va dau numai cateva elemente: pensiile deja in raport cu 2008 cand punctul de pensie era 45%, punctul de pensie a ajuns la 38% raportat la salariul mediu, ceea ce inseamna ca a fost o scadere de peste 15%; salariul mediu la care se raporteaza punctul de pensie a scazut si el cu 15% deci practic punctul de pensie in aproape 2 ani de zile a scazut enorm. Nu spun de veniturile din sectorul public, in sectorul public veniturile au scazut in mod real ca urmare a Legii salarizarii unice si a taierii cu 25% ca putere de cumparare au scazut cu 30% la care adaugam TVA-ul si ceea ce va urma. Nimeni n-a sesizat ca Basescu a spus ca tinta de inflatie va fi peste 8%. Am sa va spun un lucru, astia in mod cinic vor sa creasca inflatia, de ce vor sa creasca inflatia? …prin inflatie veniturile populatiei sa le creasca artificial incasarile la bugetul de stat si in felul acesta isi regleaza deficitul bugetar. Continui, in ceea ce priveste celelalte cheltuieli care se fac in sectorul public, cu ajutorul social, cu transferurile catre administratia locala, s-au redus cu 4%, nu se mai duc catre autoritatile locale, se duc catre bugetul de stat.

Domne’ eu nu pot sa inteleg ce-i cu atata lacomie, cu atata nebunie, de ce trebuie in continuare sa impozitam pensiile, de ce trebuie sa facem nebuniile de pe lumea asta?. In Romania situatia nu este atat de dramatica si de tragica… exista o singura explicatie pe care eu am dat-o…celula de baza a fiecarei economii este individul care-si asuma niste riscuri, se crediteaza sa-si ia…, problema de baza este psihologica, individul nu mai face nimic, nu mai risca nimic, firmele nu mai risca

Romania este dependenta de UE , in proportie de 78% din exporturi le facem cu UE, pai in UE nu mai este scadere, dimpotriva au inceput sa creasca exporturile, sunt contracte, se reiau contractele… deci practic noi ne provocam singuri criza, impinsi in aceasta criza si nu inteleg din ce motive de FMI si de slugarnicia si reaua vointa a lui Traian Basescu si a camarilei pe care o conduce. Suferinta nu se datoreaza faptului ca romanul nu munceste , ca n-avem economie, ca n-avem resurse, se datoreaza unor indivizi care n-au ce sa caute in functiile in care se gasesc astazi ”

Va intrebati de ce am pus in titlu ca „un politician roman sesiseaza fara sa vrea modalitatea de implementare a Noii Ordini Mondiale”, exact acest lucru a facut Laurentiu Orban, a sesizat ca criza in Romania este facuta ca tara noastra sa fie falimentata, sa ajunga la mana altora (FMI) astfel ca , satui de incompetenta guvernatilor autohtoni, romanii sa ceara si sa aprobe o guvernare globala mai competenta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: